KDU.breadcrumbs.homeDomů Vážení spoluobčané,

Vážení spoluobčané,

Přidáno 2. 3. 2015
když jsme se v pátek 27. února 2015 v brzkých dopoledních hodinách dozvěděli, že náhle zemřel bývalý starosta města Příbora a současný zastupitel pan Ing. Milan Strakoš, nechtěli jsme této zprávě dlouho věřit….  Starostou města se stal v roce 1989 a byl starostou až do 6.11.2014.  Za těch 25.let starostování se velkým a hlubokým písmem zapsal do dějin našeho města a za kus dobře a poctivě odvedené práce mu patří naše velké poděkování.  Já osobně děkuji i za ten jeden rok strávený s panem Strakošem na radnici v pozici místostarosty a za předané zkušenosti a rady, které mně Milan vždy rád a ochotně poskytoval.

Pan Milan Strakoš udělal pro město spoustu dobré práce a kdybychom spočítali, kolik času strávil na radnici při různých jednáních, diskuzích, přípravách zastupitelstev a rad, návštěvách spolků a sdružení v našem městě, bylo by to asi velké číslo. S panem Strakošem ztrácíme zkušenosti a také názory a rady člověka, který se dlouho dobu podílel na chodu našeho  města. Odešel člověk, na kterého jsme se mohli kdykoliv spolehnout a jen čas může zocelit tak velkou ránu. I když tělo je mrtvé, obraz tohoto člověka v našich duších zůstane navždy…..

Upřímnou soustrast celé rodině, přátelům, známým a všem, kteří si pana Milana Strakoše vážili.
Odpočinutí věčné dej mu Pane….

Martin Monsport